Echtscheiding Portaal

Echtscheiding Portaal

Welkom op de site Echtscheiding Portaal.

Als je van plan bent om te scheiden of in echtscheiding ligt ben je natuurlijk op zoek naar informatie over echtscheiden en uit elkaar gaan. Vragen als hoe doen we het na de echtscheiding met de kinderen, kan één van ons na de scheiding in het huis blijven wonen, is er recht op alimentatie en wat kost een echtscheiding eigenlijk? 

Er is tegenwoordig zoveel informatie over scheiden te vinden op internet dat je vaak door de bomen het bos niet meer ziet. Terwijl je aan het einde van de zoektocht langs allerlei sites nog steeds geen antwoord hebt op je vragen. Want de belangrijkste vraag blijft toch altijd:

Hoe ziet mijn leven er na de echtscheiding er nu precies uit.  

Naast de algemene informatie die we over scheiden op onze site geven, hebben we een aantal werkbladen ontwikkeld waarmee je zelf kunt uitzoeken wat een echtscheiding voor jou financieel en praktisch betekent. De werkbladen berekening kinderalimentatie, het model ouderschapsplan en het Echtscheidingsboek zijn zowel online als offline te gebruiken.  

 

Meer informatie over de werkbladen berekening kinderalimentatie, het model ouderschapsplan en het Echtscheidingsboek

 

Overige informatie op de website

Echtscheiding en kinderen

Alimentatie en de echtscheiding

Wat moet er verdeeld worden bij de echtscheiding

 

DIRECT NAAR
ANDERE BEZOEKERS ZOCHTEN
Keywordcloud
    Alimentatie Alimentatie online berekenen Draagkrachtberekening kinderalimentatie hoogte alimentatie Herziening alimentatie Hoogte alimentatie Kinderlimentatie Partneralimentatie zelf berekenen
ADVERTENTIES