Echtscheiding Portaal

Herziening kinderalimentatie

Herziening kinderalimentatie

Kinderalimentatie kan herzien worden wanneer er sprake van een wijziging is in de omstandigheden bij één van de ouders. Het bedrag aan kinderalimentatie kan gewijzigd worden wanneer:

  • Eén van de ouders buiten eigen schuld om minder gaat verdienen. Als de draagkracht daardoor lager wordt, kan het bedrag aan kinderalimentatie lager uitvallen.
  • Eén van de ouders gaat meer verdienen. Het bedrag aan kinderalimentatie kan hierdoor worden verhoogd.

Meer informatie over herzien van de kinderalimentatie is te vinden in het Echtscheidingsboek  compleet met gratis ouderschapsplan en alimentatie(her-)berekening

 

Zelf herberkenen van de kinderalimentatie

Vanaf 1 april 2013 wordt bij een herberekening van de kinderalimentatie gebruik gemaakt van de nieuwe wet- en regelgeving van de kinderalimentatie. Vaak worden er twee advocaten ingeschakeld bij de herziening van de kinderalimentatie en volgt er een procedure bij de rechtbank. Herziening van de kinderalimentatie bij de rechtbank is vaak een lange en kostbare procedure. De procedure om de kinderalimentatie te herzien kost vaak meer dan dat het opbrengt. Deze kosten kunt u besparen door zelf de kinderalimentatie te herberekenen. Via onderstaande link kunt u de kinderalimentatie herberekenen volgens de Tremanormen.

 

http://www.scheidslijn.nl/afbeeldingen/logo_small.jpg

KINDERALIMENTATIE EN DRAAGKRACHTBEREKENING.   Bereken zelf de hoogte van de kinderalimentatie volgens de Tremanormen. Gratis bij het Echtscheidingsboek.

 

Meer informatie over:

Kinderalimentatie

Partneralimentatie

Kinderalimentatie en Indexering

Berekening kinderalimentatie

Herziening kinderalimentatie

Berekening partneralimentatie

Herziening partneralimentatie

Behoefte en kinderalimentatie

Kinderalimentatie en draagkrachtberekening

Partneralimentatie en draagkrachtberekening

DIRECT NAAR
ANDERE BEZOEKERS ZOCHTEN
Keywordcloud
    herbereken kinderalimentatie Herziening kinderalimentatie kinderalimentatie kinderalimentatie herberekenen Kinderalimetatie herzien wijzig kinderalimentatie wijzigen kinderalimentatie
ADVERTENTIES