Echtscheiding Portaal

Partneralimentatie

Partneralimentatie. Het bepalen van de hoogte van de partneralimentatie is vaak een ingewikkeld en moeizaam karwei. Dat het moeilijk in om de hoogte van de partnersalimentatie vast te stellen heeft enerzijds te maken met de tegengestelde belangen die de ex-partners hierin hebben, anderzijds is de wetgeving rond de partneralimentatie moeilijk en uitgebreid.
Verderop worden de algemene regels voor het recht op en de berekening van de hoogte van de partneralimentatie uit eengezet. Bij de uitleg wordt het Tremarapport van 2010 gevolgd.

Het Tremarapport geeft de richtlijnen voor een eenvormige en praktische invulling van de berekening van de partneralimentatie. Op deze site worden de algemene regels over de berekening van de partneralimentatie weergegeven.
Het is niet mogelijk om op alle jurisprudentie (uitzonderingen op de regels vastgesteld door de rechter) in te gaan. De jurisprudentie komt voort uit bijzondere omstandigheden.   
Het volledige Tremarapport kunt u vinden op www.rechtspraak.nl

Zelf berekenen van de partneralimentatie.

Het laten berekenen van de partneralimentatie is duur. Via onderstaande link kunt u zelf de bruto partneralimentatie online berekenen. De enige online partneralimentatie berekening.

http://www.scheidslijn.nl/afbeeldingen/logo_small.jpg

PARTNERALIMENTATIE EN DRAAGKRACHTBEREKENING. Bereken zelf de hoogte van de bruto partneralimentatie volgens de Tremanormen voor € 12,50.

 

Meer informatie over:

Kinderalimentatie

Partneralimentatie

Kinderalimentatie en Indexering

Berekening kinderalimentatie

Herziening kinderalimentatie

Berekening partneralimentatie

Herziening partneralimentatie

Behoefte en kinderalimentatie

Kinderalimentatie en draagkrachtberekening

Partneralimentatie en draagkrachtberekening

DIRECT NAAR
ANDERE BEZOEKERS ZOCHTEN
Keywordcloud
    Alimentatie bereken online partneralimentatie bereken partneralimentatie herzien partneralimentatie herziening alimentatie hoogte partneralimentatie partneralimentatie online Partneralimentatie
ADVERTENTIES