Echtscheiding Portaal

Partneralimentatie en de Tremanormen

De Tremanormen worden gebruikt als richtlijn om de behoefte van de ex-partner vast te stellen en dient als uitgangspunt voor de berekening van de partneralimentatie. In de Tremanormen voor de bepaling van de behoefte van de ex-partner wordt er geen gebruik gemaakt van tabellen maar wordt er gekeken naar het uitgavenpatroon tijdens het huwelijk.

Zelf berekenen van de partneralimentatie.

Het laten berekenen van de partneralimentatie is duur. Via onderstaande link kunt u zelf de bruto partneralimentatie online berekenen. De enige online bruto partneralimentatie berekening.

 

http://www.scheidslijn.nl/afbeeldingen/logo_small.jpg

PARTNERALIMENTATIE EN DRAAGKRACHTBEREKENING. Bereken zelf de hoogte van de bruto partneralimentatie volgens de Tremanormen voor € 25,00.

 

In het Tremarapport wordt bepaald welke financiele componenten wel en niet in de draagkrachtberekening opgenomen mogen worden. De uiteindelijke hoogte van de partneralimentatie hangt af van de inkomens van de beide partners, de woonlasten en de overige lasten en wordt berekend aan de hand van de draagkrachtberekening. Op diverse sites is informatie te vinden over de Tremanormen.

Meer informatie over:

Kinderalimentatie

Partneralimentatie

Kinderalimentatie en Indexering

Berekening kinderalimentatie

Herziening kinderalimentatie

Berekening partneralimentatie

Herziening partneralimentatie

Behoefte en kinderalimentatie

Kinderalimentatie en draagkrachtberekening

Partneralimentatie en draagkrachtberekening

 

DIRECT NAAR
ANDERE BEZOEKERS ZOCHTEN
Keywordcloud
    bereken partneralimentatie herziening partneralimentatie hoogte partneralimentatie online berekenen partneralimentatie Partneralimentatie tremanormen Tremanormen Tremanormen en Partneralimentatie
ADVERTENTIES