Echtscheiding Portaal

Kind en Echtscheiding

Om maar eens een ander geluid te laten horen. Een echtscheiding hoeft niet alleen maar dramatisch uit te pakken voor kinderen. Een echtscheiding kan voor kinderen ook een opluchting zijn omdat er een einde komt aan de ruzies tussen de ouders. En een einde aan het vervelende onderbuikgevoel bij kinderen dat werd veroorzaakt door de spanningen thuis. Dit wil natuurlijk niet zeggen dat een echtscheiding bij kinderen geen verdriet en onzekerheid veroorzaakt. Maar wanneer ouders hun kinderen op een goede manier door de echtscheidingsperiode heen begeleiden heen en de ouders elkaar met respect behandelen, hebben kinderen de mogelijkheid om hun leven tijdens en na de echtscheiding gewoon weer op te pakken. Op de volgende pagina's staat veel informatie over hoe ouders hun kinderen behulpzaam kunnen zijn om de echtscheiding goed door te komen.

Voor de periode na de scheiding is door ons een ouderschapsplan ontwikkeld waarin naast de praktische afspraken ook opvoedingsafspraken kunnen worden gemaakt. Het ouderschapsplan ontvangt u gratis als u het Echtscheidingsboek bestelt. Het gratis model ouderschapsplan is geschikt voor ouders met jonge kinderen en/of oudere kinderen. Ons ouderschapsplan wordt geaccepteerd bij de rechtbanken.

De afspraken uit het ouderschapsplan kun je plannen in de papa-mama-kalender. De papa-mama-kalender is speciaal ontwikkeld om de omgangsregeling of het co-ouderschap in te plannen. Voor meer informatie over de papa-mama-kalender, klik op het icoontje hieronder.

papa-mama-kalender

 

Wil je alle informatie over kind en echtscheiding ook offline hebben dan kun je hier Echtscheidingsboek bestellen. Bij het Echtscheidingsboek ontvang je ook een model ouderschapsplan en de kinderalimentatieberekening voor offline en online gebruik. 

aanbieding

Kind en echtscheiding meer informatie

Ouderschapsplan bij echtscheiding

Omgangsregeling na de scheiding

Hoe vertel ik het de kinderen dat we gaan scheiden

Hoe kan ik mijn kinderen helpen bij de echtscheiding

Verblijfplaats van de kinderen na de scheiding

DIRECT NAAR
ANDERE BEZOEKERS ZOCHTEN
Keywordcloud
    Advies kinderen en echtscheiding. Echtscheiding en kind Echtscheiding en Kind Informatie Kind en echtscheiding Kind en Echtscheiding Kind Echtscheiding Kinderen en echtscheiding
ADVERTENTIES