Echtscheiding Portaal

Wat is het Echtscheidingportaal

Een echtscheiding brengt veel papier- en uitzoekwerk met zich mee. Het Echtscheidingsportaal heeft een aantal werkbladen ontwikkeld waarmee de echtscheiding op een makkelijke wijze goed voorbereid kan worden. En een goede voorbereiding maakt de echtscheiding goedkoper.

Met behulp van het Stappenplan Echtscheiding krijg je een overzicht van welke informatie er verzameld moet worden, krijg je inzicht over de verdeling bij echtscheiding en welke stappen er genomen moeten worden om de echtscheiding in gang te zetten. Met het Stappenplan Echtscheiding kun je de echtscheidng goed voorbereiden.

Als je de echtscheiding in stappen opdeelt, dan houd je overzicht over wat er allemaal geregeld moet worden.

Het Stappenplan Echtscheiding bestaat uit drie delen:

Deel 1
De eerste stappen op weg na een echtscheiding. Stap voor stap wordt uitgelegd welke activiteiten je moet ondernemen en welke informatie je moet verzamelen.
Deel 2
Werkblad Verdeling bij Echtscheiding. Met behulp van het werkblad wordt duidelijk wat er bij echtscheiding verdeeld moet worden en 
hoe aan het einde van de rit de verdeling voor jou en je partner er uitziet.
Deel 3
Je krijgt een handige 'te doen lijst' waarop je kunt afstrepen wat je al gedaan hebt en wat je nog moet ondernemen.

Hier kun je het Stappenplan Echtscheiding bestellen 
Het Stappenplan Echtscheiding is er voor een goede voorbereiding van de echtscheiding


Echtscheidingsboek

Je kunt je ook voorbereiden op je echtscheiding met het Echtscheidingsboek. 

Om het helemaal makkelijk te maken is het Echtscheidingsboek samengesteld met alle informatie over scheiden en uit elkaar gaan die op het internet te vinden is. Bij bestelling van het Echtscheidingsboek ontvangt u gratis de berekening voor de kinderalimentatie en het ouderschapsplan . De berekening van de kinderalimentatie en het ouderschapsplan hebben beiden een uitgebreide toelichting m.b.t. de rechten en plichten bij de echtscheiding. De berekening van de kinderalimentatie en het ouderschapsplan kunnen uitgeprint worden. De berekening van de kinderalimentatie, het model ouderschapsplan en het Echtscheidingsboek kunnen ook offline gebruikt worden. Met een goede voorbereiding op de echtscheiding weet je wat je te wachten staat.

Partneralimentatie

Alleen op deze website kun je de volledige bruto berekening van de partneralimentatie maken. De berekening is inclusief het fiscale voordeel.

 

DIRECT NAAR
ANDERE BEZOEKERS ZOCHTEN
Keywordcloud
    alimentatie echtscheiding boedelverdeling Echtscheiding gescheiden indexering alimentatie boedelverdeling partneralimentatie omgangsregeling ouderschapsplan scheiden stappenplan echtscheiding
ADVERTENTIES