Echtscheiding Portaal

Productoverzicht en productinformatie Echtscheiding

Vooraf:

Alle werkbladen kun je anoniem gebruiken. Je wordt niet gebeld! Je ontvangt alleen een bevestigingsmail en een mail met je gebruikersnaam en wachtwoord. Daarna zijn wij uit beeld en nemen geen contact meer met je op.

Het Echtscheidingsboek, de berekening kinderalimentatie en het model ouderschapsplan zijn ook offline te gebruiken

Echtscheidingsboek met werkblad berekening kinderalimentatie en model ouderschapsplan

Als je moe bent van het zoeken van informatie over echtscheidingen op internet, download dan het echtscheidingboek. Zodat je ook offline altijd kunt beschikken over de juiste informatie. Het Echtscheidingsboek wordt elkaar jaar in januari bijgewerkt zodat je altijd op de hoogte bent van de nieuwste ontwikkelingen van o.a. de alimentatieregels. Als je het Echtscheidingsboek besteld dan krijg je toestemming om het boek, de berekening kinderalimentatie en het ouderschapsplan drie keer te downloaden.

Ben je benieuwd wat er allemaal in het echtscheidingsboek staat klik dan hier voor een overzicht van de inhoudsopgave van het Echtscheidingsboek


Wat moet ik aan kinderalimentatie betalen?

 Wat ga ik aan kinderalimentatie ontvangen?

  En op welke site staat die gratis berekening ook al weer?

Bij het echtscheidingsboek ontvang je gratis de berekening voor de offline kinderalimentatie. Het werkblad kinderalimentatie kun je gratis downloaden en heb je dus altijd bij de hand om de kinderalimentatie offline te berekenen. Deze berekening is veel uitgebreider dan alle andere gratis berekeningen. Naast de uitgebreide toelichting kun je in allerlei situaties de kinderalimentatie offline berekenen. Zoals:

  • Hoe hoog is de kinderalimentatie bij een omgangsregeling? 
  • Hoe hoog is de kinderalimentatie bij co-ouderschap?
  • Hoe hoog wordt de kinderalimentatie als mijn ex of ik meer gaan werken?
  • Hoe hoog wordt de kinderalimentatie als mijn ex of ik minder gaan werken?
  • Hoe hoog wordt de kinderalimentatie als mijn woonlasten hoger of lager worden?
  • Wat gebeurt er met de kinderalimentatie als ik een huis koop?

Het offline model ouderschapsplan ontvang je ook gratis. Bij het ouderschapsplan zit je een uitgebreide toelichting over wat er in het ouderschapsplan moet staan volgens de echtscheidingsregelgeving. Het ouderschapsplan van het Echtscheidingsportaal is ontwikkeld op basis van wat ouders en kinderen in de praktijk belangrijk vinden.   

Als je denkt het Echtscheidingsboek met het werkblad kinderalimentatie en het ouderschapsplan is wat voor mij, dan kun je het hieronder bestellen.

Echtscheidingsboek

bestelknop

 

Stappenplan Echtscheiding en werkblad Verdeling bij Echtscheiding

Als je een echtscheiding overweegt of je ligt in echtscheiding dan moet er zoveel geregeld worden terwijl je concentratievermogen naatje is. Het stappenplan is er voor om je wegwijs te maken in alles wat je zelf moet doen rond de echtscheiding.

Het Stappenplan Echtscheiding bestaat uit 3 delen:

Deeel 1 De eerste stappen op weg na een echtscheiding. Stap voor stap wordt uitgelegd welke activiteiten je moet ondernemen en welke
informatie je moet verzamelen.

Deel 2 Werkblad Verdeling bij Echtscheiding. Met behulp van het werkblad wordt duidelijk wat er bij echtscheiding verdeeld moet worden en
hoe aan het einde van de rit de verdeling voor jou en je partner er uitziet.

Deel 3 Je krijgt een handige 'te doen lijst' waarop je kunt afstrepen wat je al gedaan hebt en wat je nog moet onderenemen.

Als je het Stappenplan Echtscheiding en het werkblad Verdeling bij Echtscheiding wilt bestellen, dan kun ja dat doen door op de bestelknop te klikken. Je kunt het stappenplan alleen online gebruiken.

Stappenplan Echtscheiding en werkblad Verdeling bij Echtscheiding  

bestelknop

 

Werkblad Zelf berekenen Partneralimentatie

 

Ik wil zelf de partneralimentatie berekenen. Kan dat?

Ja dat kan. Als je zelf de partneralimentatie wilt berekenen dan is dit de enige website in Nederland waarop je de volledige bruto berekening volgens de Tremanormen kunt maken.

De kinderalimentatie heeft voorrang op de partneralimentatie. Dat betekent dus dat eerst de kinderalimentatie moet worden berekend voordat je partneralimentatie kan berekenen.

De partneralimentatie wordt berekend op basis van de Tremanormen en geeft een heel goed beeld van wat je kunt verwachten voor wat betreft de hoogte van de alimentatie. In 10 schermen word je door de bruto berekening geleid. Aan het einde van het programma is alimentatiebedrag en het fiscale voordeel van de alimentatieplichtige berekend. Als er kinder- en partneralimentatie moet worden berekend, dan moet eerst de kinderalimentatie berekend worden en daarna de partneralimentatie. De te betalen kinderalimentatie kun je opgeven als kosten in de berekening van de partneralimentatie.
Je kunt het rekenprogramma voor de Partneralimentatie alleen online gebruiken.
NB. De berekening is alleen geschikt voor mensen in loondienst of met een uitkering (box 1 inkomsten) van 26 tot 65 jaar. Voor diegenen met een eigen bedrijf of veel inkomsten uit box 2 en/of 3 is dit geen geschikte methode.

Bestel hier het werkblad om zelf de Partneralimentatie te berekenen

bestelknop

 

Alle door ons geleverde producten zijn exclusief ondersteuning

 

http://echtscheiding.jouwverzamelaar.nl

DIRECT NAAR
ANDERE BEZOEKERS ZOCHTEN
Keywordcloud
    offline berekening alimentatie offline berekening kinderalimentatie. offline informatie echtscheiding offline informatie scheiden
ADVERTENTIES